Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 15 octombrie 2024. Alertă după ce copiii unui afacerist din Hunedoara au dispărut de mai bine de 24 de ore

Știrile zilei, 15 octombrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 15.10.2024 , 19:33

Știrile zilei, 15 octombrie 2024

1) Moartea unei copile de 15 ani a lăsat o întreagă comunitate în stare de şoc. Adolescenta, o elevă olimpică din Călăraşi, ar fi căzut victimă unei provocări de pe TikTok.

2) Alertă după ce copiii unui afacerist din Hunedoara au dispărut de mai bine de 24 de ore. Aceştia au fost văzuţi ultima dată în casa în care locuiau cu bona.

Vezi și

3) Războiul primarilor de la Piaţa Unirii s-a terminat cu o pace fragilă! Daniel Băluţă a strâns gardurile după ce Nicuşor Dan a venit cu buldozerele să le dărâme.

4) Suntem protejaţi de fenomenul shrinkflation doar de formă. Etichetele care ar fi trebui să le semnaleze clienţilor astfel de practici n-au apărut încă în supermarketuri.

5) Situaţie tulbure într-o localitate din Gorj. Întreg satul a fost executat silit pentru că oamenii nu au plătit facturile la apă.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Update » Știrile zilei, 15 octombrie 2024. Alertă după ce copiii unui afacerist din Hunedoara au dispărut de mai bine de 24 de ore