Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 16 august 2024. Ana Maria Bărbosu a primit medalia olimpică de bronz câștigată la Jocurile Olimpice

Știrile zilei, 16 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 16.08.2024 , 19:39

Știrile zilei, 16 august 2024

1) Biroul Executiv al medicilor legişti vine cu precizări în cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Instituţia susţine că este o probabilitate de 99% ca reducerea dozei de noradrenalină să fi provocat moartea pacienţilor.

2) Ana Maria Bărbosu a primit astăzi medalia olimpică de bronz câștigată la Jocurile Olimpice. Vizibil emoţionată, gimnasta a declarat că speră ca pe viitor să aducă şi mai multe trofee României.

Vezi și

3) Bătaie la Zilele Oraşului Cernavodă, în timpul unui concert susţinut de Babasha. Un spectator a lovit cu pumnul o poliţistă locală şi a băgat-o în spital.

4) Poşta Română a început distribuirea celor aproape cinci milioane de decizii de recalculare a pensiilor. Beneficiarii vor primi documentele până la finalul lunii.

5) Veşti triste în cazul bărbatului care a dispărut în mare, după ce şi-a salvat fetiţa din valuri. Scafandrii l-au găsit înecat, după aproape două zile de căutări.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 16 august 2024. Ana Maria Bărbosu a primit medalia olimpică de bronz câștigată la Jocurile Olimpice