Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 16 februarie 2024. Copii maltratați de educatoare într-o gradiniță din Popeşti-Leordeni

Știrile zilei, 16 februarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 16.02.2024 , 19:42

Știrile zilei, 16 februarie 2024

1) Înregistrări şocante la o grădiniţă privată din Popeşti-Leordeni. O educatoare ameninţă copiii, îi loveşte şi îi jigneşte. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

2) Şpagă fără graniţă pentru fostul şef al Vămii Bucureşti. Un avans pentru un apartament este doar una dintre "atenţiile" pe care le-a cerut.

Vezi și

3) Opozantul rus Alexei Navalnîi, cel mai mare critic al lui Vladimir Putin, a murit în închisoare. Familia acestuia a spus în repetate rânduri că se teme pentru viaţa lui.

4) Un sportiv rus, campion mondial şi olimpic în exerciţiu la lupte libere, a primit interzis la intrarea în România, pe aeroportul Otopeni: viza acestuia ar fi fost falsificată.

5) Grecia a devenit prima ţară cu populaţie majoritar creştin-ortodoxă care legalizează căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Vestea a stârnit imediat valuri şi la noi în ţară.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 16 februarie 2024. Copii maltratați de educatoare într-o gradiniță din Popeşti-Leordeni