Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 ianuarie 2024. Florin Salam este acuzat că a bătut o damă de companie într-un hotel, la începutul anului

Știrile zilei, 16 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 16 ianuarie 2024

1) Nicuşor Dan a respins solicitarea transportatorilor şi fermierilor pentru a protesta în Piaţa Victoriei. Primarul a explicat că un astfel de demers ar fi dus la paralizarea transportului în Capitală.

2) Florin Salam este acuzat că a bătut o damă de companie într-un hotel, la începutul anului. Manelistul susţine că este o înscenare şi că va oferi explicaţii poliţiştilor când se întoarce în ţară.

3) Dan Diaconescu a pierdut procesul cu presa. Fostul patron al OTV a dat în judecată 24 de teleziviuni, ziare şi site-uri, însă acum are să le plătească el 40.000 de lei în total.

4) Un profesor din Baia Mare este suspectat că a atins o elevă de 15 ani în zone intime. Faptele ar fi avut loc acum 10 luni, însă dosarul penal deschis de poliţişti bate pasul pe loc.

5) Donald Trump a câștigat alegerile interne din statul Iowa. Fostul preşedinte american a obţinut peste 50% din voturile republicanilor şi a fost urmat la mare distanţă de Ron DeSantis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 ianuarie 2024. Florin Salam este acuzat că a bătut o damă de companie într-un hotel, la începutul anului