Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 16 iulie 2024. Doi bărbaţi au fost găsiţi fără viaţă, într-o localitate din judeţul Braşov

Știrile zilei, 16 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 16.07.2024 , 19:28

Știrile zilei, 16 iulie 2024

1) Probleme la Spitalul Fundeni din Capitală din cauza caniculei. Curentul a picat, iar sălile de operaţie au funcţionat pentru o perioadă pe generatoare.

2) Doi bărbaţi au fost găsiţi fără viaţă azi-noapte, într-o localitate din judeţul Braşov. Aceştia s-ar fi electrocutat într-o piscină, după ce unul dintre ei a căzut cu un cablu conectat la curent.

Vezi și

3) Descoperire macabră într-un geamantan abandonat de câteva zile la marginea unui sat din Vaslui. În interiorul valizei, un localnic a găsit cadavrul unui bărbat.

4) Peste 20 de turişti s-au intoxicat cu clor în piscina unui hotel din Olimp. Autorităţile au activat Planul Roşu, iar la faţa locului au fost trimise 7 ambulanţe.

5) Elon Musk donează o sumă uriaşă pentru realegerea lui Donald Trump. Miliardarul american a promis 45 de milioane de dolari lunar, pentru ca fostul preşedinte să îl învingă pe Joe Biden.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 16 iulie 2024. Doi bărbaţi au fost găsiţi fără viaţă, într-o localitate din judeţul Braşov