Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 iunie 2023. Imagini apocaliptice în Dolj, după ploile torențiale care au măturat judeţul

Știrile zilei, 16 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 16 iunie 2023

1) Imagini apocaliptice în Dolj, după ploile torențiale care au măturat judeţul. Zeci de oameni au fost evacuaţi din calea apelor, iar mulţi şi-au pierdut în câteva minute agoniseala de-o viaţă.

2) Considerat cel mai mare violator din istoria României, Bogdan Giuseppe a fost încarcerat. Bărbatul care se dădea drept medic ginecolog are de executat 30 de ani de închisoare, după ce a făcut 92 de victime.

3) Cadrele didactice care vor corecta lucrările din cadrul examenelor naţionale din acest an vor primi mai mulţi bani. Sumele au fost majorate în medie cu 30%, printr-un ordin semnat vineri de către ministru.

4) Încep lucrările pentru construcția unui gazoduct de 500 de milioane de euro, care va transporta gazele din mare. Considerat obiectiv strategic, proiectul va avea 300 de kilometri şi va traversa trei judeţe.

5) Fostul ministru al Mediului Tanczos Barna a semnat ordinul privind împuşcarea a 500 de urşi, în ultima zi de mandat. Politicianul UDMR susţine că animalele ameninţă viaţa oamenilor şi bunurile acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 iunie 2023. Imagini apocaliptice în Dolj, după ploile torențiale care au măturat judeţul