Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 noiembrie 2023. Situație critică în București: spitalele nu mai au bani și sunt în pragul colapsului

Știrile zilei, 16 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 16 noiembrie 2023

1) Tensiuni tot mai mari în coaliţia de guvernare. Liderii PNL s-au plâns la preşedintele Iohannis că PSD nu este un partener loial şi că relaţia a devenit insuportabilă.

2) Situație critică în București: spitalele nu mai au bani și sunt în pragul colapsului. Managerul de la Colţea spune că a ajuns să ia citostatice pe datorie, pentru că nu mai are bani de facturi.

3) Carmen Iohannis a dansat pe muzică africană, în timpul vizitei din Kenya. Şi preşedintele a fost invitat să se alăture, însă a refuzat printr-un gest discret.

4) Se face lumină în cazul omului de afaceri din Sibiu, asasinat de trei hoţi care au intrat peste el în casă. Martorul-cheie din dosar le-ar fi mărturisit poliţiştilor cine sunt criminalii, în schimbul unei pedepse mai blânde pentru complicitate.

5) O tânără poliţistă din Vaslui a fost prinsă la furat haine din mall. Agenta a încercat să iasă dintr-un magazin cu obiecte vestimentare de 550 de lei, însă a fost prinsă de un paznic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 noiembrie 2023. Situație critică în București: spitalele nu mai au bani și sunt în pragul colapsului