Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 17 iulie 2024. Un medic stomatolog din Brăila a fost ucis în cabinetul în care lucra

Știrile zilei, 17 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 17.07.2024 , 19:38

Știrile zilei, 17 iulie 2024

1) Un medic stomatolog din Brăila a fost ucis în cabinetul în care lucra. Apropiaţii spun că victima, o femeie de 41 de ani, se temea pentru viaţa ei şi voia să îşi cumpere o armă.

2) Canicula face din ce în ce mai multe victime. Căldura insuportabilă a înroşit harta cu avertismente meteo şi a provocat moartea a 5 oameni în această vară.

Vezi și

3) Un militar a fost prins în flagrant şi reţinut de procurorii DIICOT în timp ce încerca să vândă droguri. Totul s-a întâmplat în judeţul Cluj, care se pregăteşte de festivalul Electric Castle.

4) Dmitri Medvedev spune că aderarea Ucrainei la NATO ar fi o declaraţie de război împotriva Moscovei. Fostul preşedinte rus spune că planeta va fi distrusă dacă se va ajunge la un asemenea scenariu.

5) FBI încearcă să afle de ce Thomas Crooks a vrut să îl ucidă pe Donald Trump. Agenţii au reuşit să îi "spargă" calculatorul şi telefonul, însă nu au găsit până acum niciun indiciu.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 17 iulie 2024. Un medic stomatolog din Brăila a fost ucis în cabinetul în care lucra