Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 17 iunie 2024. Început uluitor pentru România la EURO 2024. Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a zdrobit Ucraina cu 3-0

Știrile zilei, 17 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 17.06.2024 , 19:38

Știrile zilei, 17 iunie 2024

1) Început uluitor pentru România la EURO 2024. Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a zdrobit Ucraina cu trei la zero, iar Stanciu a marcat cel mai frumos gol al turneului de până acum.

2) Continuă epopeea alegerilor de la Primăria Sectorului 2. Radu Mihaiu susţine că a descoperit cazuri de fraudă la o secţie şi că a sesizat organele de urmărire penală.

Vezi și

3) Scandal uriaş la vârful poliţiei din Cluj-Napoca. Şeful instituţiei este suspectat că şi-ar fi declarat soţia şofer, după ce a fost prins cu 105 kilometri pe oră, în oraş.

4) Caz şocant descoperit la Botoşani. Cel puţin cinci minori au fost exploataţi timp de 2 ani prin muncă, puşi să stea ore în şir în genunchi şi bătuţi, la o fundaţie.

5) Spania vrea să transforme cimitirele în ferme solare. Oficialii din Valencia au dezvoltat un plan ambiţios prin care-şi propun să amplaseze aproape 7.000 de panouri fotovoltaice în astfel de locuri.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Update » Știrile zilei, 17 iunie 2024. Început uluitor pentru România la EURO 2024. Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a zdrobit Ucraina cu 3-0