Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 noiembrie 2023. Mai bine de jumătate de ţară intră sub avertisment de cod portocaliu şi cod galben de viscol şi ninsoare până duminică

Știrile zilei, 17 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 17 noiembrie 2023

1) Gafă monumentală a poliţiştilor în ancheta asasinatului de la Sibiu. Oamenii legii au confundat doi bărbaţi care poartă acelaşi nume şi au reţinut un om nevinovat.

2) Poliţiştii şpăgari de la Rutieră şi-au aflat pedeapsa. Andrei Pantea şi Valentin Olteanu, foştii agenţi care vânau doar maşini de lux, au primit trei ani cu suspendare în prima instanţă.

3) Vremea se schimbă radical în acest weekend. Mai bine de jumătate de ţară intră sub avertisment de cod portocaliu şi cod galben de viscol şi ninsoare până duminică.

4) Un cetăţean chinez a fost găsit mort pe trotuar, în faţa casei sale din Dobroeşti. Victima are leziuni în zona capului, însă nu există indicii care să ridice suspiciunea unei crime.

5) Peste 20.000 de bărbați au fugit din Ucraina ca să nu ajungă pe front. Aceştia au plecat la rudele din străinătate sau au încercat să îşi găsească un loc de muncă şi să o ia de la zero în altă ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 noiembrie 2023. Mai bine de jumătate de ţară intră sub avertisment de cod portocaliu şi cod galben de viscol şi ninsoare până duminică