Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 17 octombrie 2024. Liam Payne, fostul membru al formaţiei One Direction, a murit la numai 31 de ani

tirile zilei, 17 octombrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 17.10.2024 , 19:31

Știrile zilei, 17 octombrie 2024

1) Cei trei fraţi care au dispărut împreună cu tatăl lor, milionarul Adrian Marţian, au fost găsiţi în Serbia. Copiii sunt în afara oricărui pericol şi au ajuns în custodia autorităţilor locale.

2) Scandal uriaş cu primele pentru rezultatele de la Jocurile Olimpice. O contabilă şi un secretar general din Federaţia de Canotaj ar fi primit mai mulţi bani decât David Popovici, care a luat medalia de aur.

Vezi și

3) Doliu uriaş în lumea muzicii. Liam Payne, fostul membru al formaţiei One Direction, a murit la numai 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Argentina.

4) Republica Moldova se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale din weekend. Ultimele sondaje o dau pe Maia Sandu favorită clară, cu şanse mari de a fi realeasă chiar din primul tur.

5) Bărbatul prins la furat de lemne şi împuşcat în cap de grănicerii bulgari a murit. Cinci copii, dintre care unul cu autism, au rămas orfani, după ce mama lor a încetat din viaţă după ce s-a luptat cu leucemia.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 17 octombrie 2024. Liam Payne, fostul membru al formaţiei One Direction, a murit la numai 31 de ani