Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 aprilie 2023. Bătaie în stradă între suporteri înainte de meciul Steaua-Dinamo

Știrile zilei, 18 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 18 aprilie 2023

1) PSD va cere în coaliţie suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că se gândeşte la un plan care să nu-i supere nici pe agricultori, nici pe cei de la Bruxelles.

2) De astăzi, Termoenergetica a început să oprească furnizarea agentului termic pentru încălzire. Practic, cele peste 500.000 de apartamente branșate la rețeaua de termoficare din Capitală vor rămâne fără căldură în decurs de 3 zile.

3) Bătaie în stradă între suporteri înainte de meciul Steaua-Dinamo. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină şi au dus mai multe persoane la secţie.

4) Vizită surpriză a lui Vladimir Putin în Herson şi Lugansk. Preşedintele rus a stat de vorbă cu generalii şi le-a făcut cadou o icoană, pe care să o ducă pe front.

5) Valea Oltului a fost blocată complet, din cauza unor alunecări de teren. Mai mulţi copaci și bolovani au ajuns pe carosabil, însă din fericire nu au fost înregistrate pagube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 aprilie 2023. Bătaie în stradă între suporteri înainte de meciul Steaua-Dinamo