Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 aprilie 2024. Explozie devastatoare într-un bloc din Craiova. O femeie a murit după ce un etaj s-a prăbuşit

Știrile zilei, 18 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 18.04.2024, 19:20

Vezi și

Știrile zilei, 18 aprilie 2024

1) Explozie devastatoare într-un bloc din Craiova. O femeie a murit după ce un etaj s-a prăbuşit, iar alţi trei locatari au fost răniţi.

2) Un copil de doi ani din Dej a murit, după ce a înghiţit bile magnetice. Băiatul s-a chinuit timp de patru luni, fără ca medicii să ştie ce are.

3) Un şofer care a vrut să fenteze traficul a rămas cu maşina blocată pe linia tramvaiului, în zona Pipera. Autoutilitara chemată să îl salveze nu a avut mare succes şi a rămas la rândul ei înţepenită.

4) Competiţia anuală World Press Photo şi-a anunţat câştigătorii. Imaginea cu o femeie din Palestina care îmbrăţişează corpul neînsufleţit al nepoatei a obţinut marele premiu.

5) Amsterdamul începe lupta împotriva turismului excesiv. Autorităţile din capitala Olandei au decis interzicerea construirii unor noi hoteluri în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 aprilie 2024. Explozie devastatoare într-un bloc din Craiova. O femeie a murit după ce un etaj s-a prăbuşit