Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 august 2023. Un copil de doi ani a murit în braţele mamei, pe un drum din Dâmboviţa, după ce tatăl băut a intrat cu maşina într-un cap de pod

Știrile zilei, 18 august 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 20:06

Vezi și

Știrile zilei, 18 august 2023

1) Un copil de aproape doi ani a murit în braţele mamei, pe un drum din Dâmboviţa. La volan se afla tatăl micuţului, care, băut fiind, a intrat cu maşina într-un cap de pod.

2) Premierul le-a transmis autorităţilor să aibă toleranţă zero pentru "bombardierii" de pe litoral. În ultimele zile, mai mulţi indivizi au fost filmaţi în timp ce se iau la bătaie cu poliţiştii sau cu salvamarii care nu îi lasă să intre în mare.

3) Ne aşteaptă încă două săptămâni de caniculă de acum încolo. Un aer fierbinte care vine din Africa va aduce temperaturi de 40 de grade şi atmosferă irespirabilă.

4) Vizită surpriză a premierului Ucrainei în Bucureşti. Denîs Şmîhal s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, iar cei doi au semnat un acord privind dublarea tranzitului de cereale ucrainene prin ţara noastră.

5) Serviciile secrete americane sunt pesimiste cu privire la contraofensiva Ucrainei. Potrivit evaluărilor experţilor, armata Kievului nu îşi va îndeplini obiectivul strategic de a cuceri oraşul Melitopol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 august 2023. Un copil de doi ani a murit în braţele mamei, pe un drum din Dâmboviţa, după ce tatăl băut a intrat cu maşina într-un cap de pod