Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 decembrie 2023. Incident dramatic la un internat de liceu din Odorheiu Secuiesc. Peretele clădirii s-a prăbuşit peste elevi

Știrile zilei, 18 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 18.12.2023, 19:58

Vezi și

Știrile zilei, 18 decembrie 2023

1) Incident dramatic la un internat de liceu din Odorheiu Secuiesc. Peretele clădirii s-a prăbuşit peste mai mulţi copii, iar patru dintre ei ar fi prinşi sub dărâmături.

2) Doi părinţi români, stabiliţi în Germania, au ajuns în spatele gratiilor, după ce şi-au torturat copilul. Micuţul a fost supus unor abuzuri greu de imaginat timp de un an de zile.

3) Băncile montate invers într-o staţie de autobuz din Bacău au fost scoase. Autorităţile susţin că le-au pus aşa pentru a nu îi încurca pe bicicliştii care merg pe pistă.

4) Decizie luată cu scandal în parlamentul Bulgariei. Taxa pentru tranzitul de gaz rusesc a fost anulată, după ce Ungaria a ameninţat că va bloca aderarea la Schengen.

5) Un şofer român a făcut prăpăd cu maşina pe o autostradă din Olanda. Bărbatul a intrat cu 190 de kilometri la oră în mai multe autoturisme, în încercarea de a scăpa de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 decembrie 2023. Incident dramatic la un internat de liceu din Odorheiu Secuiesc. Peretele clădirii s-a prăbuşit peste elevi