Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 ianuarie 2024. Primăria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor şi fermierilor, pentru duminică, luni şi marţi

Știrile zilei, 18 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 18 ianuarie 2024

1) Primăria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor şi fermierilor, pentru duminică, luni şi marţi. La manifestare vor putea lua parte 5.000 de persoane şi 200 de utilaje.

2) România a fost dată în judecată de Pfizer pentru că nu a respectat angajamentul privind comenzile de doze de vaccin anti-Covid. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru luna februarie.

3) România va fi lovită de un val de aer polar în weekend. Temperaturile vor scădea cu 10 grade, iar de vineri va ninge în nordul ţării.

4) Un român şi-a tăiat venele în timpul unui zbor Bruxelles - Bucureşti. Individul a reuşit să treacă de controlul de securitate cu o lamă ascunsă în gură.

5) Au fost prinşi hoţii care au furat pistolul fostului ofiţer SRI, acum două săptămâni. Cei patru suspecţi au fost reţinuţi, însă arma nu a fost găsită nici până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 ianuarie 2024. Primăria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor şi fermierilor, pentru duminică, luni şi marţi