Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 18 iulie 2024. Circ uriaş făcut de Diana Şoşoacă în Parlamentul European

Știrile zilei, 18 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 18.07.2024 , 19:23

Știrile zilei, 18 iulie 2024

1) Circ uriaş făcut de Diana Şoşoacă în Parlamentul European. Fondatoarea partidului SOS România a venit cu botniţa în plen, a întrerupt discursurile colegilor şi a ajuns dată afară din încăpere.

2) Ursula von der Leyen a fost aleasă pentru un nou mandat de 5 ani ca şefă a Comisiei Europene. 401 de voturi au fost "pentru" şi 284 "împotrivă".

Vezi și

3) Bianca Drăguşanu a fost ridicată de mascaţi, într-un dosar de evaziune fiscală. Vedeta ar fi vândut haine aduse din Turcia, fără a declara veniturile.

4) Joe Biden a vorbit pentru prima dată despre o retragere din cursa prezidenţială. Democratul american spune că îşi va reevalua candidatura, dacă va fi diagnosticat cu o problema medicală.

5) Premieră în justiţia din România. Un elev care a fost depunctat după ce a făcut contestaţie a reuşit să îşi câştige în instanţă nota mai mare de la Bacalaureat.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 18 iulie 2024. Circ uriaş făcut de Diana Şoşoacă în Parlamentul European