Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 aprilie 2024. Israelul a lansat un atac aerian asupra Iranului noaptea trecută. Teheranul susţine că pagubele sunt minime

Știrile zilei, 19 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 19.04.2024, 19:24

Vezi și

Știrile zilei, 19 aprilie 2024

1) Israelul a lansat un atac aerian asupra Iranului noaptea trecută. Teheranul susţine că pagubele sunt minime şi sugerează că nu va riposta la bombardament.

2) Armata Statelor Unite a adus în România cel mai nou sistem antidronă. Primele trageri cu noua tehnologie au avut loc săptămâna trecută, la poligonul de antrenament Capu Midia.

3) Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Cererea de abţinere în cazul Vlad Pascu, formulată de magistrat, a fost respinsă definitiv.

4) Un tablou furat dintr-o galerie din Oxford, acum 4 ani, a fost găsit în România. Experţii estimează opera de artă la două milioane de euro.

5) CIA spune că Ucraina ar putea pierde războiul cu Rusia până la finalul anului. Singurele speranţe ale Kievului sunt legate de un ajutor important care să fie acordat de Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 aprilie 2024. Israelul a lansat un atac aerian asupra Iranului noaptea trecută. Teheranul susţine că pagubele sunt minime