Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 19 august 2024. Şefa de la ATI Pantelimon şi-a dat demisia, dar rămâne medic la Reanimare

Știrile zilei, 19 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 19.08.2024 , 19:32

Știrile zilei, 19 august 2024

1) Decizii paliative în scandalul morţilor suspecte de la spital. Şefa de la ATI şi-a dat demisia astăzi, dar rămâne medic la Reanimare.

2) 11 oameni şi-au văzut moartea cu ochii după ce microbuzul în care se aflau a fost izbit violent de un TIR. Accidentul a avut loc pe autostrada A4, în apropiere de Constanţa.

Vezi și

3) Acuzaţii scandaloase într-o localitate din Gorj! Un fost preot este acuzat că a violat o copilă de 13 ani şi a ameninţat-o cu moartea dacă va spune cuiva.

4) Fenomenul Brăila la Bacalaureat. Mai mulţi elevi de la un liceu din Bucureşti au declarat pentru Observator că nu s-au înscris la prima sesiune a examenului din cauză că au fost şantajaţi de profesorii de la clasă.

5) S-a dat startul unui nou program Rabla Plus, dar românii nu se mai înghesuie să-şi cumpere maşini electrice. De vină este reducerea la jumătate a valorii ecotichetului.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 19 august 2024. Şefa de la ATI Pantelimon şi-a dat demisia, dar rămâne medic la Reanimare