Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 decembrie 2023. Un copil a murit şi alţi trei au fost răniţi în cazul internatului din Odorheiu Secuiesc care s-a prăbuşit

Știrile zilei, 19 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 19.12.2023, 19:42

Vezi și

Știrile zilei, 19 decembrie 2023

1) Un copil a murit şi alţi trei au fost răniţi în cazul internatului din Odorheiu Secuiesc care s-a prăbuşit. Firma care făcea lucrări lângă clădire avea autorizaţie, însă a încălcat interdicţia de a săpa mai aproape de 2 metri de fundaţie.

2) Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat noile tarife de referință pentru poliţele RCA. De la anul, şoferii vor plăti în plus cu câteva sute de lei pentru asigurare.

3) Un poliţist local din Satu Mare a fost reţinut, după ce şi-ar fi abuzat fiica vitregă în vârstă de doar 11 ani. La audieri, bărbatul şi-ar fi recunoscut faptele.

4) Soldații ucraineni sunt tot mai nemulţumiţi, iar unii chiar pun la îndoială deciziile liderilor lor. Presa americană scrie că armata Kievului se teme că urmează o iarnă grea, în care Rusia poate cuceri noi teritorii.

5) Recep Erdogan susţine că Ucraina şi Republica Moldova nu vor fi primite în Uniunea Europeană. Liderul turc s-a plâns că ţara sa este ţinută în aşteptare de 18 ani şi nu sunt semne că lucrurile s-ar îmbunătăţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 decembrie 2023. Un copil a murit şi alţi trei au fost răniţi în cazul internatului din Odorheiu Secuiesc care s-a prăbuşit