Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 iulie 2023. Alertă şi în România! Incendii pot să apară din cauza caniculei, avertizează Raed Arafat

Știrile zilei, 19 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 19 iulie 2023

1) Trei zile de groază în Grecia. Focul care arde de două zile a devastat jumătate de ţară. Incendiul a ajuns până în Rhodos, una dintre insulele preferate ale românilor.

2) Alertă şi în România! Incendii pot să apară din cauza caniculei, avertizează Raed Arafat. În ultimele 24 de ore, pompierii au luptat cu mai multe focare în Constanţa, Gorj şi Ilfov.

3) Peste 1600 de copii au rămas pe dinafară după repartizarea la liceu de anul acesta. Nu au completat destule opţiuni pe fişa de înscriere sau au ales variante nerealiste.

4) Vacanţele au devenit mai degrabă motiv de stres decât de bucurie. După două săptămâni de întrebări fără răspuns, compania Wizz Air dă vina pe problemele tehnice.

5) Asigurările auto obligatorii s-au scumpit şi cu 40% faţă de anul trecut. Efectul: poliţele cu decontare directă sunt în scădere. Costă cu câteva sute de lei în plus faţă de cele clasice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 iulie 2023. Alertă şi în România! Incendii pot să apară din cauza caniculei, avertizează Raed Arafat