Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 martie 2024. Evaziunea fiscală va fi pedepsită doar cu o amendă, dacă prejudiciul este sub un milion de euro şi se recuperează

Știrile zilei, 19 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 19.03.2024, 19:20

Vezi și

Știrile zilei, 19 martie 2024

1) Medicul Cătălin Cîrstoiu este alegerea coaliţiei PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Managerul Spitalului Universitar din Bucureşti va fi prezentat miercuri, într-o conferinţă comună, de liderii celor două partide.

2) Cătălin Cherecheş a fost trimis din Germania în România pe cale terestră. Fostul primar din Baia Mare are de ispăşit o condamnare de 5 ani pentru corupţie.

3) Evaziunea fiscală va fi pedepsită doar cu o amendă, dacă prejudiciul este sub un milion de euro şi se recuperează. Curtea Constituţională a dat undă verde proiectului depus de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

4) Supermarketurile ar putea fi închise în weekend. Micii comercianţi au venit cu propunerea, care este luată în calcul de Guvern.

5) Autorităţile au început demolarea podului de cale ferată din Câmpina. O parte din acesta stătea să se prăbuşească, iar circulaţia rutieră era pusă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 martie 2024. Evaziunea fiscală va fi pedepsită doar cu o amendă, dacă prejudiciul este sub un milion de euro şi se recuperează