Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 octombrie 2023. Încă un român din Israel a fost dat dispărut, după atacurile Hamas

Știrile zilei, 19 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:03

Vezi și

Știrile zilei, 19 octombrie 2023

1) Joe Biden a dat undă verde Israelului pentru o invazie în Fâşia Gaza. Preşedintele american a cerut însă o anumită "reţinere" în timpul ofensivei şi permiterea ajutorului umanitar.

2) Încă un român din Israel a fost dat dispărut, după atacurile Hamas. Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că bărbatul are dublă cetăţenie.

3) Ana Morodan a fost condamnată la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare. Aşa-numita "contesă digitală" a provocat în luna martie un accident auto, în timp ce conducea băută şi drogată.

4) Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale. Proiectul a fost adoptat în Parlament acum trei zile, după ce a fost pus în acord cu decizia Curţii Constituţionale.

5) Burt Young, nominalizat la Oscar pentru rolul din ''Rocky'', a murit la 83 de ani. Fostul coleg de platou Sylvester Stallone a transmis la aflarea veştii un mesaj de condoleanţe pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 octombrie 2023. Încă un român din Israel a fost dat dispărut, după atacurile Hamas