Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 septembrie 2023. Tragedie de proporţii pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla. Cinci muncitori au murit striviţi într-un microbuz

Știrile zilei, 19 septembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 19.09.2023, 19:46

Vezi și

Știrile zilei, 19 septembrie 2023

1) Tragedie de proporţii pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla. Cinci muncitori au murit striviţi într-un microbuz, după ce au fost loviţi de un TIR.

2) Percheziţii de amploare făcute de procurorii de la crimă organizată. Aceştia au destructurat o reţea care ar fi produs dulciuri şi substanţe de vapat cu droguri în ele.

3) Proiectul de lege privind noile măsuri fiscale a fost făcut public. Pachetul prevede impozit pe cifra de afaceri, impozit suplimentar de 1% pentru instituţiile de credit şi eliminarea unor facilităţi pentru angajaţii din IT şi construcţii.

4) Momente bizare cu tatăl lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri. Bărbatul a venit la Poliţie îmbrăcat de jogging, pentru a fugi de jurnalişti atât la sosire, cât şi la plecare.

5) Oraşul Liov din vestul Ucrainei a fost atacat cu drone ruseşti. Între timp, Volodimir Zelenski a ajuns în Statele Unite pentru a participa la adunarea ONU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 septembrie 2023. Tragedie de proporţii pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla. Cinci muncitori au murit striviţi într-un microbuz