Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 aprilie 2024. O tânără însărcinată a fost lăsată să aştepte 12 ore până să fie operată de urgenţă, iar în final s-a dovedit a fi prea târziu pentru ea

Știrile zilei, 2 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 02.04.2024, 19:09

Vezi și

Știrile zilei, 2 aprilie 2024

1) Vântul a făcut ravagii în 13 judeţe din ţară şi în Capitală. Mai multe maşini au fost distruse de copaci, acoperişurile au fost luate pe sus, iar oamenii au fost sfătuiţi să stea cu ferestrele închise.

2) Tragedie cu repetiţie în spitalele din România, după cazul gravidei din Botoşani. O tânără însărcinată a fost lăsată să aştepte 12 ore până să fie operată de urgenţă, la spitalul din Bacău, iar în final s-a dovedit a fi prea târziu pentru ea.

3) Incendiu devastator la un club de noapte din Istanbul. Cel puţin 25 de persoane au murit, iar alte trei au fost rănite.

4) Românii nu sunt de acord cu închiderea supermarketurilor în weekend. Doar trei din 10 persoane vor această modificare, arată cel mai recent sondaj.

5) Atac armat la o şcoală din Finlanda. Un elev de 12 ani a împuşcat mortal un copil şi a rănit grav alţi doi colegi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 aprilie 2024. O tânără însărcinată a fost lăsată să aştepte 12 ore până să fie operată de urgenţă, iar în final s-a dovedit a fi prea târziu pentru ea