Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 mai 2024. Donald Trump promite că va declanşa cea mai mare deportare de migranţi din istoria Statelor Unite, dacă ajunge iar preşedinte

Știrile zilei, 2 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 02.05.2024, 19:24

Vezi și

Știrile zilei, 2 mai 2024

1) Autorităţile fac noi evacuări în Slănic, unde s-a format un crater misterios pe o şosea. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă nu a aflat până acum cauza şi a extins perimetrul de siguranţă.

2) Marş al tăcerii în staţiunea 2 Mai, unde Vlad Pascu a lovit mortal doi tineri. Apropiaţii victimelor vor să atragă atenţia asupra pericolului consumului de droguri şi alcool la volan.

3) Intervenţie în forţă a mascaţilor într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat a fost reţinut, după ce şi-a bătut soţia şi s-a baricadat în apartament cu gemenii săi.

4) Posibilă răsturnare de situaţie în cazul accidentului mortal din Suceava. Tânărul care a lovit mortal un pieton este bănuit de poliţişti că a făcut gestul intenţionat.

5) Donald Trump promite că va declanşa cea mai mare deportare de migranţi din istoria Statelor Unite, dacă ajunge iar preşedinte. Miliardarul american spune că aceştia distrug ţara şi nu are altă soluţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 mai 2024. Donald Trump promite că va declanşa cea mai mare deportare de migranţi din istoria Statelor Unite, dacă ajunge iar preşedinte