Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 octombrie 2023. Încă una dintre persoanele rănite în explozia din Crevedia a murit

Știrile zilei, 2 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 19:26

Vezi și

Știrile zilei, 2 octombrie 2023

1) Încă una dintre persoanele rănite în explozia din Crevedia a încetat din viaţă. Bilanţul tragediei a ajuns la 6 morţi, după ce pacientul care era internat în Germania a murit.

2) Testarea antidrog în masă a elevilor a fost respinsă. Potrivit experţilor Ministerului Sănătăţii, aceasta poate fi efectuată doar în centre specializate, nu la şcoală.

3) De la anul vor creşte din nou taxele şi impozitele. Vom plăti cu 14% mai mult pentru toate proprietăţile, de la apartamente şi terenuri, până la maşini.

4) Guvernul vrea să facă reformă în domeniul jocurilor de noroc. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că firmele care nu au sediu la noi în ţară nu vor mai putea avea activitate în România.

5) Planeta s-ar putea confrunta cu un nou val de Covid în această toamnă. Experţii trag un semnal de alarmă şi anunţă că România este pe primul loc în Europa şi pe 3 în lume la numărul de infectări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 octombrie 2023. Încă una dintre persoanele rănite în explozia din Crevedia a murit