Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 2 septembrie 2024. Un nou val de caniculă peste România, începând de mâine

Știrile zilei, 27 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 02.09.2024 , 19:18

Știrile zilei, 2 septembrie 2024

1) Scene halucinante surprinse în Sibiu. Un poliţist aflat în timpul liber a fost filmat în timp ce coboară din maşină şi ia la bătaie un şofer.

2) Marcel Ciolacu a anunţat că o propune pe Roxana Mînzatu pentru funcţia de comisar european. Premierul l-a înlocuit pe Victor Negrescu după o discuţie cu preşedinta Comisiei Europene.

Vezi și

3) Guvernul grăbește donarea unei baterii Patriot către Ucraina. În schimb, Ministerul Apărării va cumpăra un sistem de rachete sol-aer din fonduri nerambursabile.

4) Un nou val de caniculă peste România, începând de mâine. Meteorologii anunţă că temperaturile vor atinge 35 de grade în Capitală, marţi şi miercuri.

5) Cutremur politic în Germania, după alegerile regionale din estul ţării. Extrema dreapta a ajuns pe primul loc cu 33% din voturi, iar zilele cancelarului Olaf Scholz sunt numărate.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 2 septembrie 2024. Un nou val de caniculă peste România, începând de mâine