Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 20 august 2024. Doctoriţele de la Pantelimon, arestate pentru omor calificat, vor fi cercetate în libertate

Știrile zilei, 20 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 20.08.2024 , 19:39

Știrile zilei, 20 august 2024

1) Cele două doctoriţe de la Spitalul Pantelimon, arestate pentru omor calificat, vor fi cercetate în libertate. Cererea lor a fost admisă azi la Curtea de Apel Bucureşti.

2) Marcel Ciolacu şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale. Premierul îşi va prezenta planul la congresul PSD de sâmbătă.

Vezi și

3) Aglomeraţii la casele de pensii după marea recalculare. Nemulţumiţi după deciziile primite, sute de persoane au venit să ceară explicaţii.

4) Percheziţii la SNSPA în cazul Alfred Bulai. Potrivit unor surse din poliție, procurorii au căutat probe pentru a dovedi orice formă de agresiune sexuală care ar fi putut avea loc în Universitate şi cămine.

5) Trei cazuri de infecţie cu West Nile în Suceava, la pacienţi trecuţi de 80 de ani. Unul dintre ei a decedat, iar altul este în stare gravă.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 20 august 2024. Doctoriţele de la Pantelimon, arestate pentru omor calificat, vor fi cercetate în libertate