Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 februarie 2023. Preşedintele Statelor Unite a aterizat cu avionul în Polonia, după care a mers 10 ore cu trenul până la Kiev

Știrile zilei, 20 februarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 20 februarie 2023

1) Vizită istorică a lui Joe Biden în Ucraina. Preşedintele Statelor Unite a aterizat cu avionul în Polonia, după care a mers 10 ore cu trenul până la Kiev.

2) Întâlnire de urgenţă la Guvern pe tema scandalului referitor la canalul Bâstroe. Ucraina a dragat până la 7 metri, iar lucrările ilegale au afectat flora, fauna şi transportul de pasageri.

3) Scandalul medicilor care montau pacienţilor stimulatoare cardiace de la cadavre a ajuns în presa internaţională. Marile publicaţii numesc sistemul sanitar românesc corupt, ineficient şi ruşinos.

4) Doi fraţi minori ar fi fost exploataţi sexual de călugărul de la Mănăstirea Frăsinei. Copiii ar fi fost ademeniţi în schimbul unor sume de bani şi chiar filmaţi.

5) La 14 zile de la cutremur, Turcia a oprit aproape toate operaţiunile de căutare a supravieţuitorilor. Acestea mai continuă numai în două provincii, care au fost cele mai afectate de seism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 februarie 2023. Preşedintele Statelor Unite a aterizat cu avionul în Polonia, după care a mers 10 ore cu trenul până la Kiev