Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 martie 2024. Şoferii cu permis categoria B vor putea conduce și anumite tipuri de motociclete

Știrile zilei, 20 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 20.03.2024, 19:12

Vezi și

Știrile zilei, 20 martie 2024

1) Rusia reacţionează la anunţul că NATO construieşte cea mai mare bază în România. Experţii militari de la Moscova susţin că momentan este vorba doar de un plan şi că au dubii că va fi dus la bun sfârşit.

2) Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat de PSD şi PNL drept candidatul pentru Primăria Capitalei. Medicul spune că Bucureştiul suferă de "cancer" şi că îl va vindeca de această boală.

3) Şoferii cu permis categoria B vor putea conduce și anumite tipuri de motociclete. Curtea Constituţională a respins sesizarea făcută de Klaus Iohannis pe această lege.

4) Continuă descinderile în cazul ultraşilor echipelor de fotbal din Bucureşti. Liderul galeriei Steaua a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri, în dosarul incidentelor din 8 martie, de la meciul de fotbal Dinamo - UTA.

5) Carlos Martinez este noul antrenor al Simonei Halep. Sportiva noastră a făcut anunţul după înfrângerea suferită aseară, la Miami Open.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 martie 2024. Şoferii cu permis categoria B vor putea conduce și anumite tipuri de motociclete