Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 noiembrie 2023. Un marinar român a fost răpit în Marea Roşie. Bărbatul se afla la bordul unei nave care a fost capturată de rebelii Houthi

Știrile zilei, 20 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 20 noiembrie 2023

1) Un marinar român a fost răpit în Marea Roşie. Bărbatul se afla la bordul unei nave care a fost capturată de rebelii Houthi, grupare radicală susţinută de Iran.

2) Marcel Ciolacu pregătește schimbări la vârful instituțiilor din subordinea Ministerului Finanțelor. Premierul vrea să schimbe mai mulţi şefi, iar singurul care şi-ar putea păstra postul este cel de la ANAF.

3) A apărut rechizitoriul procurorilor în cazul jafului din Sibiu transformat în crimă. Procurorii au refăcut noaptea atacului pas cu pas şi descriu clipele prin care a trecut fiica omului de afaceri ucis.

4) Scene bizare la finalui vizitei lui Klaus Iohannis în Tanzania. Localncii i-au transmis diverse urări, după care au sărit în apa cu un tablou pe care se afla chipul preşedintelui României.

5) Situaţie de-a dreptul şocantă într-o localitate din Arad. Soţia unui pompier ar fi incendiat cinci locuinţe, pe motiv că îi place să îi vadă pe salvatori cum sting flăcările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 noiembrie 2023. Un marinar român a fost răpit în Marea Roşie. Bărbatul se afla la bordul unei nave care a fost capturată de rebelii Houthi