Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Știrile zilei, 20 septembrie 2024. O nouă amânare în procesul lui Vlad Pascu

Știrile zilei, 20 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 20.09.2024 , 19:37

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 20 septembrie 2024

1) O nouă amânare în procesul lui Vlad Pascu. Familiile tinerilor ucişi de şoferul care conducea drogat spun că au ajuns la capătul răbdării şi vor să se ia o decizie cât mai repede în acest caz.

2) Instanţa care a anulat condamnarea de 14 ani primită de Mario Iorgulescu a venit cu motivarea. Judecătorii consideră că fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal nu a folosit bolidul pentru a omorî pe cineva în mod intenţionat.

Articolul continuă după reclamă

3) Bilanţ dramatic la aproape trei ani de la invadarea Ucrainei de către Rusia. Peste un milion de soldaţi au fost ucişi sau răniţi în lupte până în prezent.

4) Dosarul Revoluţiei a fost trimis înapoi la Parchetul Militar. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie consideră că procurorul a făcut greşeli în rechizitoriu.

5) Un avocat din Iaşi şi-a mutilat fosta iubită, care nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu el. Tânăra a ajuns în stare gravă la spital, fiind internată în secţia de Neurochirurgie.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Update » Știrile zilei, 20 septembrie 2024. O nouă amânare în procesul lui Vlad Pascu