Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 august 2023. Şoferul drogat a fost anchetat de poliţişti în noaptea accidentului şi lăsat să plece inainte de dezastru

Știrile zilei, 21 august 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 21 august 2023

1) Incredibil, dar adevărat: tragedia din 2 MAI putea fi prevenită! Şoferul drogat a fost anchetat de poliţişti în noaptea accidentului şi lăsat să plece inainte de dezastru.

2) Avem din nou temperaturi insuportabile în aproape toată ţara. În sud, s-au resimţit chiar şi 43 de grade Celsius. Din loc în loc, aerul fierbinte a fost înlocuit de furtuni violente.

3) Virusul West Nile, care provoacă îngrijorare în Europa, a ajuns şi în România. Şapte români s-au infectat in ultimele două aăptămâni iar trei dintre ei au murit, în urma complicaţiilor.

4) După aproape o lună în care autoritățile păreau că sunt în căutarea acului în fân, ursul Rambo a fost capturat în această dimineață la marginea Ploieștiului.

5) În timpul acesta, în Statele Unite a fost decretată de urgenţă din cauza furtunii Hilary. Şcolile au fost închise, iar zeci de mii de locuinţe au rămas fără electricitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 august 2023. Şoferul drogat a fost anchetat de poliţişti în noaptea accidentului şi lăsat să plece inainte de dezastru