Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 21 august 2024. Doctoriţele de la Pantelimon, acuzate de omor, s-ar putea întoarce la muncă

Știrile zilei, 21 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 21.08.2024 , 19:24

Știrile zilei, 21 august 2024

1) Doctoriţele de la Spitalul Pantelimon, acuzate de omor, s-ar putea întoarce la muncă după ce au fost eliberate din arest. Momentan, cele două au intrat în concediu de odihnă timp de 45 de zile.

2) Pensionarii vor primi un nou document, prin care să fie informaţi că venitul lor nu scade. Decizia a fost luată după ce mai mulţi beneficiari au ieşit pe minus după marea recalculare.

Vezi și

3) Noi descinderi la vila fraţilor Tate din Ilfov. Milionarii sunt vizaţi într-un dosar privind trafic de minori, act sexual cu un minor şi spălare de bani.

4) Angajaţii Primăriei Iaşi sunt obligaţi prin contract să fie politicoşi la telefon cu contribuabilii. În caz contrar, aceştia riscă să fie cercetaţi disciplinar.

5) Ruşii caută vinovaţii pentru incursiunea ucrainenilor în Kursk. Moscova scrie că Statele Unite, Marea Britanie şi Polonia sunt implicate în operaţiune.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 21 august 2024. Doctoriţele de la Pantelimon, acuzate de omor, s-ar putea întoarce la muncă