Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 februarie 2023. Vladimir Putin a ţinut un discurs despre starea naţiunii, la un an de la începerea invaziei

Știrile zilei, 21 februarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 21 februarie 2023

1) Vladimir Putin a ţinut un discurs despre starea naţiunii, la un an de la începerea invaziei. Liderul de la Kremlin spune că prin războiul din Ucraina vrea să protejeze copiii ruşi de "Vestul decadent".

2) Andrew și Tristan Tate rămân în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. De cealaltă parte însă, cele două complice ale lor au primit arest la domiciliu.

3) România a suspendat activitatea Centrului Rus de Cultură și Știință de la București. Ministerul Afacerilor Externe i-a transmis ambasadorului Valery Kuzmin că instituţia a devenit un "instrument de propagandă".

4) O bucată din acoperişul Sanatoriului TBC de la Marila s-a prăbuşit. 60 de pacienţi au fost evacuaţi de urgenţă, iar din fericire nimeni nu a fost rănit.

5) Un poliţist din Baia Mare a fost prins în timp ce lua parte la o partidă ilegală de poker. Pe masă, mascaţii au găsit chiar şi pliculeţe cu droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 februarie 2023. Vladimir Putin a ţinut un discurs despre starea naţiunii, la un an de la începerea invaziei