Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 februarie 2024. Tzancă Uraganu are iar probleme cu legea, după scandalul banilor falşi. Manelistul a rămas fără permis, după ce a depăşit viteza legală

Știrile zilei, 21 februarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 21.02.2024, 19:31

Vezi și

Știrile zilei, 21 februarie 2024

1) Simona Halep a transmis primul mesaj după încheierea audierilor de la TAS, în procesul de dopaj. Sportiva spune că pentru ea s-a terminat coşmarul, iar acum aşteaptă decizia cu capul sus.

2) Ambasadorul Rusiei la Bucureşti a fost convocat la sediul Ministerului Afacerilor Externe. Discuţia este în legătură cu moartea subită a lui Alexei Navalnîi, în penitenciar.

3) Incident şocant în Timişoara, în timpul unei lecţii de condus. O cursantă lasată nesupravegheată a încurcat pedalele şi a accidentat grav o tânără de 20 de ani.

4) Tzancă Uraganu are iar probleme cu legea, după scandalul banilor falşi. Manelistul a rămas fără permis, după ce a depăşit viteza legală cu 59 de kilometri pe oră, pe autostrada A3.

5) Procesul Pfizer vs. România, care ne poate costa 500 de milioane de euro, a început cu o amânare. Avocaţii noştri au cerut mai mult timp pentru a-şi pregăti strategia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 februarie 2024. Tzancă Uraganu are iar probleme cu legea, după scandalul banilor falşi. Manelistul a rămas fără permis, după ce a depăşit viteza legală