Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 iunie 2023. Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare şi a anunţat că va reveni la conducerea Primăriei Sectorului 5

Știrile zilei, 21 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 09:29

Vezi și

Știrile zilei, 21 iunie 2023

1) Lovitură de teatru în Dosarul Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost eliberat astăzi din închisoare şi a anunţat că va reveni la conducerea Primăriei Sectorului 5.

2) Explozie urmată de incendiu la rafinăria Petromidia. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie în tot judeţul şi i-au avertizat pe oameni prin RO-Alert.

3) Volodimir Zelenski a admis că progresul contraofensivei este unul mai lent decât credea. Până acum, armata Kievului a eliberat opt sate pe frontul de sud-est.

4) Elevii de clasa a opta au susţinut astăzi proba la Matematică, ultima din cadrul Evaluării Naţionale. Rezultatele parţiale urmează să fie publicate săptămâna viitoare, miercuri.

5) Hoţii fac ravagii pe drumurile naţionale din Gorj. Aceştia au furat sute de semne de circulaţie sau lămpi solare de avertizare de pe marginea şoselelor din judeţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 iunie 2023. Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare şi a anunţat că va reveni la conducerea Primăriei Sectorului 5