Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 21 iunie 2024. Românii vor fi plătiţi, din toamnă, cu salariul minim european

Știrile zilei, 21 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 21.06.2024 , 19:03

Știrile zilei, 21 iunie 2024

1) Vom avea cod roşu de caniculă în acest weekend. Meteorologii au prelungit alerta de căldură extremă pentru sudul ţării, unde vor fi în jur de 40 de grade.

2) Românii vor fi plătiţi, din toamnă, cu salariul minim european. Guvernul a adoptat proiectul de lege, care prevede ca venitul să fie egal cu cel puţin jumătate din salariul mediu pe economie.

Vezi și

3) Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat până pe 14 august. Părinţii tinerilor ucişi de şoferul drogat s-au declarat dezamăgiţi şi spun că nu mai au încredere în nimeni acum.

4) Ucraina a învins Slovacia cu 2-1 la EURO şi a egalat România la puncte. Ţara noastră se va califica însă matematic în optimi dacă va învinge Belgia.

5) Avocatul care şi-a ucis iubita însărcinată a primit 23 de ani de închisoare. Sebastian Felecanu a aruncat-o pe tânără de la etajul 6 al blocului.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Update » Știrile zilei, 21 iunie 2024. Românii vor fi plătiţi, din toamnă, cu salariul minim european