Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 mai 2024. Deputatul Dan Vîlceanu a fost filmat în timp ce îl loveşte şi încearcă să îl muşte pe colegul său, Florin Roman

Știrile zilei, 21 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 21.05.2024 , 19:07

Știrile zilei, 21 mai 2024

1) Gesturi barbare surprinse astăzi în Parlamentul României. Deputatul Dan Vîlceanu a fost filmat în timp ce îl loveşte şi încearcă să îl muşte pe colegul său, Florin Roman.

2) Noi scene bizare cu familia Pascu la tribunal. Mama şoferului drogat care a ucis doi tineri în staţiunea 2 Mai s-a ascuns o oră în baie pentru a evita jurnaliştii.

Vezi și

3) Turbulenţe severe la bordul unui avion care zbura din Marea Britanie spre Singapore. Un pasager a murit, iar alţi zeci au fost răniţi.

4) Răzbunare şocante pusă la cale de un bărbat din Timiş, pe vecinul său. Individul a fost filmat în timp ce îl stropeşte pe acesta şi pe câinii săi cu benzină.

5) O judecătoare din România decide soarta lui Benjamin Netanyahu. Iulia Motoc va prezida comisia care va decide dacă se emite un mandat de arestare pe numele premierului israelian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Update » Știrile zilei, 21 mai 2024. Deputatul Dan Vîlceanu a fost filmat în timp ce îl loveşte şi încearcă să îl muşte pe colegul său, Florin Roman