Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 martie 2022. Mine din Odessa plutesc în derivă în Marea Neagră

Știrile zilei, 21 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 21.03.2022, 19:44

Știrile zilei, 21 martie 2022

1) E alertă în Marea Neagră! Câteva sute de mine plutesc în derivă, iar autorităţile române au trimis deja o alertă prin care semnalizează pericolul din ape. Dispozitivele explozive ar proveni de pe Coasta Odessei. 

2) Soldatul care ar fi fost lăsat fără mitralieră şi muniţie era distras de telefonul mobil în momentul în care ar fi fost atacat. Ancheta ridică multe semne de întrebare, mai ales că militarul s-a încurcat în declaraţii în faţa procurorilor.

3) Accident aviatic în munţii Chinei. Un Boeing 737 s-a prăbuşit după ce a pierdut brusc din altitudine. La bordul aeronavei erau peste 130 de oameni, pasageri şi membri ai echipajului. 

4) Una dintre cele mai vechi fabrici din Ucraina îşi mută producţia la Iaşi din cauza războiului. Uzina de tractoare din Harkov îşi transferă utilajele la Halboca, fiind al doilea producător de maşini agricole care face acest pas.

5) Coaliţia a făcut prima evaluare a miniştrilor, la patru luni de la preluarea guvernării. Dacă Florin Cîţu a declarat că este interesat de performanţa Executivului, PSD a anunţat că nu face aprecieri sau remanieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 martie 2022. Mine din Odessa plutesc în derivă în Marea Neagră