Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 septembrie 2023. La aproape o lună de la tragedia din Crevedia, o nouă explozie zguduie la propriu România

Știrile zilei, 21 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 21 septembrie 2023

1) La aproape o lună de la tragedia din Crevedia, o nouă explozie zguduie la propriu România. Patru muncitori şi-au pierdut viaţa pe şantierul de la Autostrada Moldova, după ce o magistrală de gaze a explodat.

2) Taverna Racilor a fost închisă de ANPC şi în Timişoara, la câteva zile după descinderea din Herăstrău. Inspectorii au găsit mâncare ţinută în condiţii insalubre sau cu dată de expirare depăşită.

3) Un individ care agresa sexual femei în staţiile STB a fost prins de jandarmi. Oamenii legii au pus mâna pe el după ce au primit mai multe reclamaţii.

4) Tensiuni tot mai mari între Polonia şi Ucraina. Varşovia nu mai vrea să livreze arme Kievului, după ce Zelenski a acuzat-o de teatru politic în criza cerealelor.

5) Vladimir Putin merge în vizită în China luna viitoare. Liderul de la Moscova spune că a primit o invitaţie de la prietenul său Xi Jinping, pe care o acceptă încântat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 septembrie 2023. La aproape o lună de la tragedia din Crevedia, o nouă explozie zguduie la propriu România