Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 februarie 2023. Un comisar şef de la Direcţia Generală Anticorupţie a fost reţinut pentru... corupţie

Știrile zilei, 22 februarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 22 februarie 2023

1) Klaus Iohannis participă, alături de Joe Biden, la summit-ul Bucureşti 9 de la Varşovia. Cei doi lideri de stat au făcut apel la continuarea asistenţei pentru Ucraina, în războiul cu Rusia.

2) La un an de război, ruşii au organizat un concert patriotic pe un stadion din Moscova. Vladiimir Putin a apărut spre finalul evenimentului şi nu a stat decât câteva minute.

3) Un comisar şef de la Direcţia Generală Anticorupţie a fost reţinut pentru... corupţie. Omul legii este acuzat că a luat 20.000 de euro mită pentru a negocia două angajari în sistemul de sănătate.

4) Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor, au decis judecătorii. Fostul poliţist a executat jumătate din pedeapsa de 15 ani primită pentru uciderea Elodiei.

5) Maia Sandu vine joi în România, la invitaţia lui Klaus Iohannis. Discuţiile vor viza ultimele ameninţări ale Rusiei şi parcursul european al Republicii Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 februarie 2023. Un comisar şef de la Direcţia Generală Anticorupţie a fost reţinut pentru... corupţie