Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 ianuarie 2024. Înalt Preasfinţitul Teodosie îl dă în judecată pe Vasile Bănescu, pentru declaraţiile făcute despre anchetarea sa de DNA

Știrile zilei, 22 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 22 ianuarie 2024

1) Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în Statele Unite, alături de alţi 47 de conaţionali. Infractorul este acuzat de autorităţile americane că a furat sume importante de la persoanele sărmane.

2) Scandal în interiorul Bisericii Ortodoxe Române. Înalt Preasfinţitul Teodosie îl dă în judecată pe Vasile Bănescu, pentru declaraţiile făcute despre anchetarea sa de DNA.

3) Urmărire periculoasă pe autostrada A1. Un şofer a fost prins de poliţişti după o cursă de 20 de kilometri, timp în care a mers şi cu 171 de kilometri pe oră.

4) Avocatul patronului de la Ferma Dacilor renunţă la caz. Acesta s-a plâns presei că în ultima vreme a primit telefoane de ameninţare.

5) Înmormântare cu scandal în Suceava. Un preot este cercetat penal, după ce s-a întins pe jos în faţa cimitirului pentru a împiedica ceremonia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 ianuarie 2024. Înalt Preasfinţitul Teodosie îl dă în judecată pe Vasile Bănescu, pentru declaraţiile făcute despre anchetarea sa de DNA