Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 22 iulie 2024. Vremea se schimbă radical în România de la mijlocul săptămânii

Știrile zilei, 22 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 22.07.2024 , 20:52

Știrile zilei, 22 iulie 2024

1) Vremea se schimbă radical în România de la mijlocul săptămânii. Meteorologii anunţă vijelii, grindină şi temperaturi de maximum 30 de grade.

2) Guvernul discută un mega pachet de taxe pentru 2025. Odată cu măririle de salarii şi pensii, deficitul bugetar ar putea depăşi cu mult limita impusă de Uniunea Europeană.

Vezi și

3) Contestat de tot mai mulţi apropiaţi, Joe Biden s-a retras din cursa pentru Casa Albă. Kamala Harris, aflată la două puncte în spatele lui Donald Trump, ar putea fi candidata democrată pentru preşedinţie.

4) Edi Iordănescu pleacă de la echipa naţională. După ce ne-a calificat la EURO 2024 şi a ajuns până în optimi, selecţionerul a precizat că nu îşi va prelungi contractul scadent la finalul lunii iulie.

5) Kristof Lajos a recunoscut că a violat un minor şi a fost arestat. Poliţiştii fac verificări pentru a afla dacă "antrenorul de genii", aşa cum era cunoscut, are şi alte victime la activ.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 22 iulie 2024. Vremea se schimbă radical în România de la mijlocul săptămânii