Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 martie 2023. După aproape 10 ani de la tragedia din Colectiv, România începe construcţia a 3 mari centre pentru pacienţii cu arsuri grave

Știrile zilei, 22 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 22 martie 2023

1) Fraţii Tate rămân în spatele gratiilor. Tribunalul Bucureşti a admis cererea DIICOT pentru prelungirea mandatului cu încă 30 de zile.

2) După aproape 10 ani de la tragedia din Colectiv, România începe construcţia a 3 mari centre pentru pacienţii cu arsuri grave. Suma alocată este de aproape 500 de milioane de euro.

3) Accident de proporţii într-un sat din Ialomiţa. 41 de oameni au ajuns într-un şanţ, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat.

4) Un elev român a fost prins cu droguri chiar în timp ce era la un program Erasmus, în Macedonia de Nord. Două profesoare sunt cele care l-au prins pe adolescent.

5) Compania aeriană low-cost Blue Air a intrat în insolvenţă, la propria cerere. Pe lista creditorilor sunt aproape 90 de nume, printre care foşti angajaţi şi instituţii precum ROMATSA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 martie 2023. După aproape 10 ani de la tragedia din Colectiv, România începe construcţia a 3 mari centre pentru pacienţii cu arsuri grave