Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 septembrie 2023. Şoferii care au consumat droguri sau alcool înainte de a se urca la volan ar putea rămâne 10 ani fără permis

Știrile zilei, 22 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 22 septembrie 2023

1) Şoferii care au consumat droguri sau alcool înainte de a se urca la volan ar putea rămâne 10 ani fără permis. Parlamentarii au depus o lege la Senat prin care vor să introducă pedepse mai drastice în Codul Rutier.

2) Explozia din Călimăneşti s-ar fi produs în urma unei fisuri din ţeava de gaz, potrivit anchetatorilor. Patru muncitori au murit, iar alţi cinci au fost răniţi în urma deflagraţiei.

3) Scene dramatice petrecute astăzi pe un drum european din Teleorman. Două autocare şi un TIR au fost implicate într-un accident, iar un adolescent este în stare foarte gravă la spital.

4) Atac furibund al ucrainenilor în Sevastopol. Armata Kievului a lovit cu rachete flota rusă din Marea Neagră.

5) Ministrul chinez al Apărării a dispărut din spațiul public în mod misterios. Înaltul oficial era anchetat de autorităţi pentru corupţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 septembrie 2023. Şoferii care au consumat droguri sau alcool înainte de a se urca la volan ar putea rămâne 10 ani fără permis