Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 aprilie 2024. PSD şi PNL au renunţat la medicul Cătălin Cîrstoiu, după negocieri care au durat 16 ore

Știrile zilei, 23 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 23.04.2024, 19:47

Vezi și

Știrile zilei, 23 aprilie 2024

1) PSD şi PNL au renunţat la medicul Cătălin Cîrstoiu, după negocieri care au durat 16 ore. Cele două partide vor avea ca propriii candidaţi: Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja.

2) Mii de zboruri de linie au fost afectate în ultimele luni de bruiajul rusesc. Surse din aviaţie atrag atenţia că tactica este extrem de periculoasă şi reprezintă o amenințare majoră.

3) Verdict final într-un caz care seamănă izbitor cu accidentul provocat de Vlad Pascu. Un tânăr care a condus băut şi fără permis a primit 13 ani şi 10 luni de închisoare, după ce a lovit mortal un copil pe trecerea de pietoni.

4) Ruşii au bombardat turnul televiziunii din Harkov, înalt de 240 de metri. Imaginile filmate de locuitori arată cum partea superioară a acestuia se rupe şi se prăbuşeşte.

5) Premierul australian s-a supărat pe Elon Musk şi l-a numit "miliardar arogant". Politicianul este nemulţumit că platforma X nu a retras imaginile atacului sângeros de la o biserică din Sydney.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 aprilie 2024. PSD şi PNL au renunţat la medicul Cătălin Cîrstoiu, după negocieri care au durat 16 ore