Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 23 august 2024. Radarele armatei au identificat drone care se apropiau de graniţa noastră

Știrile zilei, 23 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 23.08.2024 , 19:19

Știrile zilei, 23 august 2024

1) Războiul de la graniţă ne alarmează din nou! Radarele armatei au identificat, azi-noapte, drone care se apropiau de graniţa noastră. Localnicii din Tulcea au fost sfătuiţi să se ascundă în beciuri.

2) Un angajat MAPN şi-a pierdut viaţa după ce aparatamentul în care locuia, din cartierul Militari, a fost înghiţit de flăcări. Câteva zeci de oameni şi-au văzut moartea cu ochii.

Vezi și

3) Asistenta de la Spitalul Pantelimon, cercetată pentru mărturie mincinoasă, a fost audiată la Parchet. Procurorii au făcut şi percheziţie informatică în cazul său.

4) Dai bani la cerşetori, iei amendă! Iar mila se plăteşte scump - 1500 de lei. Este decizia primăriei din Baia Mare.

5) Lucrările la noua magistrală M6 de metrou blochează o bună parte din nordul Capitalei. De mâine, traficul rutier de pe Calea Griviţei şi Bulevardul Ion Mihalache va fi complet blocat.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 23 august 2024. Radarele armatei au identificat drone care se apropiau de graniţa noastră