Antena Meniu Search
x

Știrile zilei, 23 ianuarie 2024. La mai puțin de o lună de când bugetarii au avut parte de majorări salariale, Guvernul vrea sa crească din nou lefurile polițiștilor și angajaților din sănătate

Știrile zilei, 23 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 24.01.2024, 11:21

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 23 ianuarie 2024

1) Accident groaznic petrecut astăzi în judeţul Olt: un camion a lovit un limitator de înălţime, care a căzut peste o maşină şi a strivit-o. O femeie şi-a pierdut viaţa în urma incidentului.

2) La mai puțin de o lună de când bugetarii au avut parte de majorări salariale, Guvernul vrea sa crească din nou lefurile polițiștilor și angajaților din sănătate. Aceştia ar putea primi în plus 15%.

3) Marcel Ciolacu îl contrazice pe ministrul Florin Barbu, în cazul protestelor fermierilor şi transportatorilor. Premierul spune că nu a cerut nimeni demisia comisarului european pe Agricultură.

4) Astăzi au fost anunţate nominalizările la Premiile Oscar. Oppenheimer se luptă pentru trofeu la 13 categorii, în timp ce Barbie a primit opt nominalizări.

5) Gafă comisă de Klaus Iohannis în primul său discurs după o lună. Preşedintele a pronunţat greşit numele statului Chile, în timp ce vorbea despre vizitele efectuate în 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 ianuarie 2024. La mai puțin de o lună de când bugetarii au avut parte de majorări salariale, Guvernul vrea sa crească din nou lefurile polițiștilor și angajaților din sănătate